Flatio - all utilities included - Aldgate Deluxe Apartment

Prijs : 6.430 GBP/Maandelijks
Slaapkamers: 1
Grootte: 61 m² / 657 ft²
Adres: Whitechapel High Street , London, United Kingdom Toon kaart
Veeg8

Welkom in Aldgate, een van de meest levendige en gewilde buurten van Londen. Dit appartement, gelegen in het hart van Aldgate, biedt een perfecte mix van modern wonen en stedelijk gemak. Met een keuze uit Aldgate East, Tower Hill en Liverpool Street, allemaal dichtbij het appartement, is dit een fantastisch uitkijkpunt voor een snel pendelen naar de stad , of een ontspannen wandeling langs de Theems.

Dit ruime en eigentijdse appartement is gelegen in een goed onderhouden woongebouw en biedt zowel stijl als functionaliteit. Met zijn toplocatie wordt u omringd door een scala aan voorzieningen, culturele bezienswaardigheden en uitstekende vervoersverbindingen.

De keuken is een genot voor de chef, uitgerust met moderne apparatuur, strakke werkbladen en veel bergruimte. Of je nu een snelle maaltijd bereidt of je overgeeft aan culinaire experimenten, deze keuken zal je innerlijke chef-kok inspireren.

Wonen in Aldgate betekent midden in de actie staan. Deze levendige buurt staat bekend om zijn gevarieerde culinaire scene, trendy bars en modieuze boetieks. Verken de lokale markten, zoals de beroemde Spitalfields Market, waar u unieke ambachten, mode en heerlijk straatvoedsel kunt vinden. Dankzij de uitstekende vervoersverbindingen in de buurt, waaronder de metrostations Aldgate East en Aldgate, kunt u gemakkelijk alle delen van Londen bereiken. Of je nu naar je werk pendelt, de iconische bezienswaardigheden van de stad verkent of je overgeeft aan de theatrale geneugten van West End, alles is binnen handbereik.

We bieden gratis en onbeperkt zakelijk breedband om u verbonden te houden. Er is ook een gratis wekelijkse schoonmaakservice inbegrepen bij alle verblijven van 7 nachten en meer. Tijdens uw verblijf is ons team 7 dagen per week en 24 uur per dag beschikbaar voor noodhulp. Geniet van het comfort van uw eigen privé-appartement, met de gemoedsrust dat er een professioneel team stand-by staat als u hulp nodig heeft.

PrintRapporteer

Contacteer deze adverteerder