Flatio - all utilities included - Good vibes studio in…

Prijs : 348.959 HUF/Maandelijks
Grootte: 40 m² / 431 ft²
Adres: Kertész utca , Budapest, Hungary Toon kaart
Veeg9

In dit appartement in het centrum van Boedapest waan je je een schilderij. Woonkamer met één slaapkamer voor maximaal 2 personen, 1 eethoek, volledig uitgeruste keuken en badkamer met douche. Een tweepersoonsbed, een slaapbank.
Zeer dicht bij de Joodse wijk met de ruïnepubs, het New York Palace en Andrássy Street. Naast het tram- en metrostation. Gratis wifi en tv. Het appartement ligt ook zeer dicht bij universiteiten.
Je kunt niet dichter bij alles zijn, maar toch op een rustige en mooie plek.
Licht appartement van 40 m² (3e verdieping, lift aanwezig) in een levendige omgeving die bekend staat om zijn geweldige bars, restaurants en nachtclubs met grote ramen en hoge plafonds die bekend staan ​​om zijn geweldige bars, restaurants en nachtclubs. Als u een echte culinaire ervaring wilt, is er naast het appartement een restaurant met een Michelin-ster: een plaats genaamd Babérliget. Er zijn een park, een marktplein en een supermarkt op minder dan 3 minuten lopen. De tramhalte Király utca en de metrohalte Oktogon tér liggen op een paar minuten afstand.
Het appartement heeft een mooie kleine ingerichte keuken (met inductiekookplaat, elektrische oven), koelkast, magnetron en servies, glazen en kopjes.
Wij bieden ook handdoeken en beddengoed.
Er is sterke, goede wifi in het appartement.
De feestwijk - In onze drukke straat is altijd wel iets te doen!
Populaire ruïnepubs en bars, 24/7 winkels, restaurants, drogisterijen, diverse openbaar vervoerslijnen en de grootste synagoge van Europa liggen op minder dan 5 minuten lopen.
Het appartement ligt in het hart van het stadscentrum, VII.ker. Het is gelegen in een appartementencomplex in art-decostijl in Kertész utca, dicht bij de Muziekacademie, Liszt Ferenc tér, Király utca, Erzsébet körút.
Vervoer vanaf de luchthaven: Vanaf de voorlaatste halte van luchthavenbus 100E - halte Astoria, stapt u over op trolley nummer 74 en stapt u uit bij de halte Blaha Lujza tér.
vanaf daar is het ongeveer 6 minuten lopen naar het appartement.

PrintRapporteer

Contacteer deze adverteerder